Om mig

Den som anlitar redovisningsfirman Debet & Kredit Redovisning AB kan räkna med att debet och kredit går ihop. Ägaren Chris Nilsson har alltid gillat siffror och det var en far i revisionsbranschen som lärde honom allt han behövde veta. Ekonomistudierna gick sedan lätt och idag driver han den egna firman i Hisings Backa.
Då Chris Nilsson var färdig med studierna 1983 började han på sin fars byrå. Där blev han kvar tills han 1991 öppnade eget i Eslöv, men ödet ville annorlunda, då han fann sitt livskärlek. Året efter flyttade han med sin firma Debet & Kredit Redovisning till Göteborg där hon fanns.

Detta visade sig vara bra även yrkesmässigt och 1994 ökade verksamheten ordentligt. För att kunna tillgodose sina kunders alla behov samarbetar vi med Joakim Bråtemyr och Peter Gårdström på BDO Göteborg. Några av kunderna är kvar sedan starten; t.ex. Candeo AB, Jerrys Golv.

Chris Nilsson är flexibel och anpassar sig efter kunden. Celero Support AB (idag Coor) ville att han skulle gå in som timanställd ekonomiansvarig och han har även arbetat på liknande sätt för Adecco som controller. Han ser det som en fördel att kunna arbeta både hemma och på plats på de olika företagen.

- Detta gör att jag kan se helheten och hjälpa till att förbättra företagsstrukturen. Jag gillar utmaningar och har lätt för att lära mig de nya rutiner som finns på de olika arbetsplatserna.